Имаме избран председател на Висшия адвокатски съвет

Уважаеми колеги,
Имаме избран председател на Висшия адвокатски съвет, както и всички без 1 от неговия основен състав. Честито на печелившите, желая им здраве и успехи!

Призовавам ви, въпреки неудобната дата за балотаж, не просто да доиграем мача, а да направим най-добрия избор за последния основен член на съвета и за 10-те резерви.

Благодаря от сърце на делегатите, които гласуваха да бъда избран за председател, гордея се с тях! Специални благодарности на колегите от Русе, Пазарджик и Смолян, както и на отделни делегати от други адвокатски колегии от страната, които припознаха моите идеи и програма за свои. Техният вот е повече от подкрепилите ме в София, което е твърде показателно.

Благодаря на моите приятели и колеги Любо Владикин и Асен Асенов, които ми помогнаха в кампанията, и на Инициативния комитет за адвокатска реформа, който ме подкрепяше.

Благодаря и на делегатите, които гласуваха ЗА моята кандидатура за член на Висшия адвокатски съвет. Тя не е била някакво особено предизвикателство за мен, но ако бъда избран на балотажа, ще работя пълноценно за реформи в адвокатурата.

Радвам се, че успях да дам алтернатива на българските адвокати. Показах как трябва да се прави кампания. Направих това, което трябваше.

Моите идеи и предложения са видни и ще стоят закачени и за в бъдеще на нашата уебстраница и на фейсбук страницата.

Добре би било всеки от нас, адвокатите, да направи своите изводи. Моят е, че здравите сили за пореден път победиха здравия разум.

Бъдете здрави и успешни!
Адвокат Борислав Вълчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *